resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2579
    kendisi gönderilirse kulübümüzün 100 yıllık borcu kapatılacak, bir daha orta sahada asla ezilmeyeceğiz ve şampiyonlar ligi finali dahil bütün maçlarımızı gol yemeden kazanacağız. ne olur ne olur gönderin yalvarıyorum, kendimden nefret ediyorum ama bu adamdan daha da çok nefret ediyorum, bu da bana sosyal medyada insanlaır linç ettiğim 20 saniye boyunca iyi hissettiriyor. gönderin çöp oğlu çöpü, millet ceza nasıl kesilirmiş görsün...

    evet, rahatladıysak sakin kafa bakalım. fener'in yerli sınırını aşmak için cengiz'e 15 ödediği yerde, 30 yaşındaki posası çıkmış kerem demirbay'ı 3 milyondan aşağı alamazken 25 yaşındaki zıpkın gibi 3 dil konuşan takımın fizikalite anlamında en iyi 3 oyuncusundan birini 5 milyona göndermek hiçbir sorunumuzu çözmeyeceği gibi sorunlarımıza sorun ekleyecektir. 10 milyon üstü rakamlar, stopere nelsson yerine merih falan gelecekse düşünülebilir. değilse elimizi çok zorlar.

    galatasaray seviyesinde, transfer edebileceğimiz yerli 3 tane futbolcu sayabiliyor musunuz? sayamazsınız. o zaman efendi efendi oturup elimizdeki oyuncuların değerini bileceksiniz.

    futbol bilmeyen, yöneticilik bilmeyen, psikoloji bilmeyen, kendisiyle ve hayatla ilgili sorunlarını 70 yaşında hala çözememiş "beş para etmez" insanlar televizyonda sosyal medyada atıpı tutuyor; sizin düğmelerinize basıp duygularınızı manipüle edip milyonlar kazanıyor. filler tepişirken olay iyi niyetli değerlerimize oluyor. kendinize de bunu yaptırmayın, oyuncularımıza da bunu yapmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın