resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2575
    çalışkan orta saha oyuncusu. eğer talibi varsa biraz pazarlık yapıp 6-7 bandına satabiliriz. zaten türkiye’den yetişmiş yerli oyuncu kontenjanından kendisini cl listesine ekleyemiyoruz. dolayısıyla bence gitmesinde sakınca yok. bu durumda biraz zaruriyetten de olsa belki efe akman izleriz diyeceğim ama teknik heyetimiz biraz baskıya göre işleri şekillendirdiği için genelde garanti oyuncuları tercih ediyor. bu arada berkan’a çalışkan dedim ama çalışkanlığının yanında ikili mücadeleleri kazanma oranı son derece düşüktür. pozisyon bilgisi de futbolda 4’ncü profesyonel sezonunu geçiren bir oyuncu olarak vasatın altındadır.

    okan buruk’un gönderilmesini neden istemediğini bilemem. iyi bir sistem takımı kuran teknik direktörler ana planında olmayan bir adamın gidişi için çok da karalar bağlamazlar ama biz iyi bir sistem takımı olmadığımız için belki farklı tereddütleri vardır kendisinin.

    yerine bakılabilecek salih özcan var, o olmazsa belki suat serdar olur diyecektim ama kendisini geçtiğimiz hafta verona kiraladı. dolayısıyla belki bayern’de oynayan eyüp aydın’ı yoklarız. ama scouting ekibiyle her mikrofon uzatıldığında delicesine övünen bir kulüp, berkan yerine şu koca dünyada yedekte idare edecek bir türk orta saha oyuncusu bulur elbet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın