• 159
    hem savumada alan kaplayan, top kesici, hem topla mesafe kat edebilen, ileri doğru yardıran hem de iyi pasör oyuncu bulmak nerdeyse imkansız. bu tür bir oyuncuyu avrupa'nın devlerinin ellerinden kapamazsın. kırk yılda bir melo gibi denk gelirse olur ancak.

    o yüzden bence bu özelliklerden bir veya mümkünse ikisinin top class seviyede olduğu bir oyuncuya yönelmek lazım.
    örneğin hem marco verratti hem ryan gravenberch ile aynı pozisyon için ilgilenmek bana göre doğru değil.

    birinin top class özellği topla arasının çok iyi olması iken diğeri top rakpiteyken inanılmaz iyi bir kesici konumunda. peki ya bizim puzze'lın eksik parçası ne?

    açıkçası şu an buna cevap vermek çok zor. şu an oynamayan tete, zaha ve ziyech belki de as oyuncular olacak bir süre sonra. inanılmaz yaratıcı ama savunmada zaafları olan bir hücum hattı olacak belki de. bu durumda savunması iyi, ahtapot bacaklı bir top kesici ihtiyacı duyacağız. ya da belki ikinci bölgeden üçüncü bölgeye top taşıma yeteneği yüksek bir 8 ihtiyacımız olacak. bunu şuan oynamayan, birlikte nasıl oynayacaklarını görmediğimiz bir hücum hattı üzerinden belirlemek zor.

    teknik kadro ve yönetime güveniyorum. ancak umarım medyada konuşulanlar gibi farklı top class özellikleri olan oyuncular aynı pozisyon için alternatif değillerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın