resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2253
    başta sözlük yazarları olmak üzere aklı başında sosyal medya hesapları, bireysel kullanıcılar vs hepsinin sayın timur hakkında dikkatli olmaları gerekiyor.

    rakibimizin transfer politikasını bile değiştiren bir isimden bahsediyoruz. oyun aklı yüksek, yetenekli ve takıma gerekli isimleri transfer etmeye çalışıyor.

    icardi, zaha, tete ve ziyech gibi isimler selam verse avrupada kapısını sonuna kadar açacak kulüpler varken istanbula getirdi.

    çalım yediği söyleniyor. bonservis bedeli ile alınan hiçbir oyuncu çalım değildir. kim daha çok verirse kulübü ona satar.

    rahmetli cengiz döneminde gencecik çocukları bile alamadık. burak elmas dönemini hatırlayın. kimleri kimleri alamadık da gidip romanyadan 8 numara bulup getirdik.

    benim düşüncem kendi aralarında oturup konuşmuşlar. ekonomik sıkıntılardan kurtulmanın en büyük çözümü başarı denmiş. onu da iyi oyuncular ile sağlandığı anlaşılmış. biraz başarının bile getirdiği sponsorlar görülüyor. aynı şekilde şampiyonlar liginin getireceği paralar da belli.

    iyi bir takım olmak istiyorsanız gidenin yeri daha iyisi ile dolar. bu bilince sahip olmaları bizi daha da ileriye taşıyacaktır. göreceksiniz ki önümüzdeki yıllarda düzenli olarak kaliteli oyunculara sahip bir takım olacağız.

    erden beyin hiçbir mecburiyeti olmadan aşık olduğu renkler için koşuşturması saygı duyulasıdır. tabii ki yanlış adımlar da atacak. bırakınız denesin. hedefi büyük, gözü ilerde olanın hata yapma hakkı vardır. bundan sonra biz taraftarlara düşen ise onu yıpratmak yerine rahat çalışma alanı sağlamak. verdiği emekler için teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın