resim
Anderson Souza Conceição
Takım:Al-Nassr
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.90
Uyruk:Brezilya
  • 1010
    haberleri ciddileşmeye başlayan oyuncu. şu ana kadar her şeyin plan dahilinde gittiğine inanmıştım, tete, zaha, ziyech transferlerinin çalım değil ihtiyaç olduğunu düşünüyordum ki hala öyle. ama elinde bu adamlar varken, kerem ve barış varken, mertens varken oraya bir de talisca çekmek nerden baksan tutarsızlık nerden baksan plansızlık. yukarıdaki isimlerin hepsi 10 numara değil doğru ama nerdeyse hepsi orada oynayabilecek isimler, ki oynamalı. hepsini yedek oturtamayız bu adamların.

    kaldı ki yabancı sınırı da var. talisca’yı alıp afedersiniz neremize sokucaz? takımda nereye sokucaz yani, nerde oynayacak bu adam?

    bir de gittiği takımı tek başına şampiyon yapacağına inananlar var. yahu bu adam daha 23 yaşındayken, resmen prime döneminde, brezilya milli takımına kadar yükselmişken belhandalı galatasaray ile şampiyonluk kutladık. sonrasında da yıllardır çin’de arabistan’da falan top oynadı bu adam. gittiği gibi de değil yani. gerçekten bizdeki bu talisca sevgisini anlamıyorum. biraz fenerbahçe’ye benzemeye başladık, yapmayın.

    bu adama verilecek paranın son kuruşuna kadar 8 numara transferine aktarılması lazım. 10 milyonluk orta saha arıyorsak talisca’ya verilecek 10 milyon daha eklensin. talisca kadar ihtiyacımız olmayan bir isim yok şu an. kaynağı kuruşu kuruşuna kadar orta sahaya aktarıp alabileceğimizin en iyisi almalıyız. çalım peşinde koşarken ligi kaybedeceğiz.

    https://x.com/...Jcj_kv3RmEZB-ftbqf5w
App Store'dan indirin Google Play'den alın