resim
Sofyan Amrabat
Takım:Fiorentina
Mevki:Ön Libero
Yaş:27
Boy:1.85
Uyruk:Fas
  • 98
    fiziksel olarak defolu bir takımız. kadromuzda fiziksel kalitesiyle ön plana çıkan boey ve barış alper dışında bir oyuncu yok neredeyse; bu da bizi özellikle avrupada çok zor durumlara sokuyor. molde bunun fragmanıydı; şampiyonlar liginde muhtemelen aynı tempo ve fizik kaliteye sahip takımlarla oynayacağız ve bu rakipler molde’ye kıyasla daha yetenekli olacaklar. torreira’nın temposu ve pres gücü fiziksel özelliklerinden kaynaklanan limitasyonları sebebiyle yeterli olmayacak. dolayısıyla en acil sorunumuza çare dünya kupasında elit orta sahalara karşı ayakta kalan ve hatta dominasyon kuran sofyan amrabat oluyor.

    güçlü, top kapan, alan kapatan, ileride baskıyla topu kapabilen, top dağıtabilen, hat kıramasa da top sürebilen ve tekniği ortalamanın üzerinde bir oyuncu. her ne kadar dribbling ile hat kırabilen tempolu bir 8 ihtiyacımız gözükse de önceliğimiz güçlü bir 6 numara. skor üretme noktasında sorun yaşayan bir takım değiliz ve daha zaha, ziyech ve tete kadroya eklemlenmedi. bizim savunma güvenliğini sağlamak ve fizik kaliteyi güçlendirmek anlamında hamlemiz bence önceliğimiz.

    umarım kendisini kadromuzda görürüz. muhtemelen abisi bizde oynarken kaç gece hayalini kurmuştur galatasaray forması giymenin ve samiyen atmosferinde sahaya çıkmanın.

    bakalım, hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın