resim
Pierre-Emile Kordt Højbjerg
Takım:Tottenham
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 52
    tottenham'ın satışına sıcak baktığı oyuncu. 28 yaşında olması sebebiyle satış için uygun bir sene olduğunu düşünüyorlar. sarr, bissouma, skipp ve bentancur gibi aynı mevkide oynayabilecek 4 oyuncu var. yine de hojbjerg satışında bir takviye yapabilirler ama bu oyuncu daha genç bir oyuncu olacaktır.

    geçen sezon 11'de olduğu doğru ama hoca değişikliği sonrası gözden biraz düştü. taraftar nezdinde de "satarsak iyi olur, kalırsa da rotasyon için iyi" görüşü hakim. gitmek istediği konuşulduğu için gönülsüz oynamasını pek istemiyorlar.

    avrupa'nın çoğu yerinde transferin kapanmasına 6 gün kaldı. takımların çoğu kadrolarını tamamlamış durumda. hojbjerg'i alabilecek takımların çoğunluğu orta sahaya ihtiyaç duymuyor, duyanların da ilgilendiği profil genel olarak hojbjerg değil. hem yüksek bonservis hem yüksek maaş verileceği için birçok potansiyel aday eleniyor.

    şu anda masada olan takımlar atletico madrid ve galatasaray gibi görünüyor. bizim ancak satın alma opsiyonlu kiralık teklif vermemiz mümkün. tottenham buna yanaşır mı, oyuncu bize gelmeye ikna olur mu, atletico madrid ne düşünüyor bunlar muamma. ancak transferin son günleri her zaman sürprize gebedir. yaz başında hayal olan bu transfer 31 ağustos'ta aniden gerçekleşebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın