aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6
    galatasaray'ın son yıllardaki videolu paylaşımlarındaki ve transfer açıklamalarındaki kalite artışının en büyük pay sahiplerinden biri. ali argün ile birlikte kurduğu prodüksiyon oluşumu, mustafa önder ve gece gündüz emek veren diğer arkadaşlarla birlikte son yıllarda galatasaray'a dair resmi hesaplarda paylaşılan özel videoların önemli çoğunluğuna imza atıyor (belki de hepsinedir, o kadar detaylı bilgim yok içeriye dair).

    her transfer sürecinde birbirinden ayrışan fikirleri çok kısa sürede bulup, insan dışı bir takvimde prodüksiyonunu gerçekleştirmeyi bin kere yaptılarsa, bir kere övülmüşlerdir. o an görevde olan iletişim sorumlusu, sosyal medya sorumlusu, hesap admini kimse çokça övülür ama bu işe büyük emek harcayan ve fark yaratan kaliteyi oluşturan ekibin hakkı çok çok az verilir.

    bu vesileyle; prodüksiyon kalitesi, fikir çeşitliliği ve göndermelerdeki kalibre ayarı ile alanında rakiplere açık ara fark atarak galatasaray adının hakkını veren bu ekibe tekrar teşekkür edeyim. duymayan fazladan 1-2 kişinin de duymasını sağlayayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın