resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3458
    23 ağustos 2023 molde galatasaray maçında iyi görüntü verdi. ancak bana göre sadece oyunun hücum yönünde vardı. boey sürekli tek kaldı. üçe bir, ikiye bir kaldı. bu seviyede bu kabul edilemez. icardi'ye attığı top çok ekstrem değildi. icardi çok ekstrem bir adam olduğu için golü yaptı. molde defansı çok çok kötü. ezber oyunları var. ancak geriden top çıkaralım, sete oturtalım dertleri yok. zaten o yetenekleri yok. ancak topun olduğu yerde çok fazla adam sayısına ulaştılar. burada yunus dün hayalet savunma yaparak hem boey'i zor durumda bıraktı hem de yediğimiz 2. golü en güzel yerden izledi.
    ilerde harika bir hücumcu olabilir ancak bizdeki miladı doldu. verebileceği maksimum performans bu. ve bu performans bu seviyeleri kaldırmaz.
    çok gereksiz övüldüğünü düşünmekteyim. faul aldırdı, asist yaptı. ya yaptığı asist adamın ağzına da değil. icardi var etti o asisti. mesela asist attığımız üçüncü golde vardır. al icardi'yi oradan koy bakambu'yu. atar mıydı o golü? pas piç olurdu biz de öyle pas mı atılır derdik.
    varsa taliplisi hele ki 7 8 milyon veriyorlarsa hemen verilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın