• 940
    kalite farkının sonuca ulaştığı maç. biraz daha pozisyon üretebilsek çok daha fazla gol atardık fakat maçı çok sıkıntılı hale getiren takımın savunma performansıydı. inanılmaz sayıda pozisyon verdik, rakipte 1-2 iyi ayak olsa çok farklı sonuç çıkabilirdi. şampiyonlar liginde mücadele edecek takım ortasahayı bu kadar kötü savunamaz. okan hoca berkan ve oliveira'nın savunma yetersizliklerinin üstüne mertens'i koyunca 15-20 dakika kabus gibi çöktüler üzerimize. 1-1'den sonra biraz durulsalar da yine pozisyonlara girmeye devam etti molde. kenar oyuncularının pozisyon takibinde zayıf kaldığını da eklemek lazım.
    ikinci yarı oyunun sıkıntılı olduğunu görmeyip 2-1'lik üstünlüğe güvenerek değişiklik yapılmaması çok yanlıştı. 2-2'den sonra apar topar hamleler yaptık. molde'nin hızının düşeceğini düşünüyordum ama yine gelmeye devam ettiler. sonlara doğru 3'lü savunmaya geçince topla daha iyi çıkmaya başladık.
    rakip çok nitelikli baskı yapmamasına rağmen geriden oyun kuramadığımız için sürekli uzun vuruyoruz. bu iş yetenekle açıklanacak bir durum değil sadece. bizim adımıza şanslı bir skor oldu avantaj bizde olsa da biten bir durum yok ikinci maçta ayaklarımız yere sağlam basmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın