• 934
    u19 youth liginden esintiler sunduk adeta. adamlar fizik olarak ezdiler bizi. 5 km daha fazla kosmuslar. 2. golde oliveira, 3. golde ise boey geri dönemedi. böyle geri dönememeleri 90 dakika ve 11 futbolcuya vurdugunda o 5 km'lik fark ortaya çikiyor. boey'i zaten hayatindan bezdirdiler, dalagi çikti 90 dakikada. evet torreira yoktu ama sen galatasaray isen bir futbolcuya bu kadar bel baglamaman gerekir. çok yazildi burada. adamlarin bir tane adam gibi ayagi iyi bir forveti olsa 5lik olmustuk.

    rakip hazirmis ligi yarilamis bilmem ne. mazeret degil. sen de hazir olacaksin. ucunda 15 miyon var (katilim parasi) ve paradan daha da fazlasi. 4 yildir hasret kaldigin bir sampiyonlar ligi var. bir zahmet hazir olacaksin.

    tete'nin akil dolu pasi ile baris'in fizigi birlesince icardi de firsatçiligini konusturdu ve sonucunda norveç'den galibiyet ile döndük. kuzey takimlari ters geliyor. sebebi fizige dayali bir oyun yapilarinin olmasi ve ligi erken açmalari. isveç ve norveç liglerinde 19 ve 20. haftalar geride birakilmis. danimarka ve finlanda bile 5. haftayi oynamis. biz daha yeni 2 hafta maç yapmisiz ve oyun tecrübesi kazanmamiz gereken yerde maç erteliyoruz.

    bilemiyorum altan. sampiyonlar ligi kapisini araladik ama tur çantada keklik degil. rehavete kapilmamiz gerekiyor. takima ve okan hoca'ya güveniyorum. seyircinin de destegi ve torreira'nin geri dönüsü ile allah'in izni ile turu geçecegiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın