resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2534
    içinde bulunduğumuz transfer döneminde mauro icardi'yi, wilfried zaha'yı, hakim ziyech'i bonservisiyle transfer eden bir takımın yedek oyuncusu berkan kutlu olmamalı.

    bunun şımarıklıkla, transfer bağımlılığıyla falan alakası yok. torreira'nın yedeği berkan değildir çünkü berkan torreira'nın yaptığı şeylerin çok büyük çoğunluğunu yapamaz. rakip hücum ederken doğru pozisyon alamaz, doğru top kontrolü yapamaz, doğru pas veremez. sadece koşup emprovize biçimde rakibe basar. mesela as sol bekin yedeği kazımcan'dır, çünkü sahaya çıktığında belirli bir seviyenin altına düşmez ve gittikçe daha iyi olacağına dair bir potansiyeli her açıdan gösterir. veya kerem aktürkoğlu bazen kötü oynasa da çoğunlukla iyi oynadığı için kimse "bu adamın bu takımda ne işi var" demez.

    ama berkan için ben ve milyonlarca insan "bu adamın bu takımda ne işi var" diye haykırıyoruz. eskiden iyi yerli alacak paramız yoktu, "berkan acaba gelişir mi" diye bir umut bekledik. ama bugün böyle bir kadro kuruyorsan, gelişmeyeceği apaçık ortada duran yetersiz bir oyuncuyu kadroda tutmanın hiçbir manası yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın