resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3441
    valla kimse yunus'a şans verilmedi demesin. şansın kralı verildi hem geçen sene, hem de bu sene. yapamadı işte, olmadı bir üst basamağa çıkışı, zorlamanın anlamı da yok. bugün de iyi değil, gayet standart oynadı, daha doğrusu oynaması gereken oyunu ilk defa oynadı. yeter mi? yetmez.

    güzel bir fırsat çıkmış yolları ayırmak gerekliydi zaten, isabet oldu. bu arada maresca kendisini montella bağlantısı yüzünden istiyor sanırım ama prime cengiz'e bek kovalamıyor, takım oyununa dahil olmuyor diye süre vermeyen lestır yunus'tan ne ister ne bekler bilmem. seneye döner diye düşünüyorum yunus'un şu halini düşünürsek.

    yunus'u severim, bu kadar eleştirmem verdiği potansiyelin yanına bile yaklaşamaması. genç kategorilerde sağa sola indirip kaldırdığı çocuklar game changer olmuş, 50-100 milyonluk transfer yaparken yerinde saymasına sinirleniyorum. sahada messi gibi takılıyodu o çocukların arasında, nerede o çocuk yunus? neyse her şey gönlünce olsun, tugay abin gibi uzun bi ingiltere serüvenin olsun umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın