• 921
    galatasaray'ın 25 dakika oynayarak 3 gol, molde'nin 65 dakika oynayarak 2 gol attığı müsabaka. mertens biraz daha dikkatli olabilseydi bir gol atardı ve yunus'un güzel golü güme gitmezdi.
    molde'nin bu kadar iyi, diri, hazır ve oturmuş bir takım olduğunu tahmin etmiyordum, tek topu çok iyi oynadılar. çok fazla pas yaptılar ki ligde oynadıkları son vallerenga maçında da tam 669 pas yaptıklarına o maçla ilgili entryde dikkat çekmiştim. karakteristik olarak iskandinavyalı fizik güçleri muazzam ve yan topları gerçekten etkili. dan dun değil topun kıymetini bilerek oynuyorlar. rakibin stoperlerine değil de orta saha ikililerine adam adama markaj yapıyorlar. dönen topları hep topladılar. kaptıkları topla öndeki oyuncuları çok çabuk ve hızla kaleye gidiyor. bunlar oyunlarını iyi ve kuvvetli hale getiren faktörler.
    molde'nin oyun kurgusundaki eksikler ise defans oyuncularının hantallığı, teknik kapasitelerinin ve kalitelerinin azlığı, bireysel yeteneklerinin düşük seviyede kalması ve baskı karşısında oyunun kontrolünü kaybetmeleri. açıkçası bu zeminde böyle diri bir takımı deplasmanda yenebilmek büyük bir iş. kaldıki molde'nin de bu gece ekstra bir oyun oynadığını düşünüyorum. çünkü onlar da maç sonuna doğru oyundan düştü. galatasaray'ın henüz 90 dakikayı çıkaramayacağını zaten biliyorduk. maalesef rakip de pas trafiği ile bizi çok koşturdu. siz adına şans mı dersiniz icardi mi dersiniz bilemem ama kimseye bedavadan 3 puan vermezler avrupa'da. bizim için çok değerli bir maç olduğunu düşünüyorum. gerçek bir test maçı oldu.

    ekleme: eski futbolcumuz linnes de maçtan sonra molde'nin bu sezonki en iyi futbolunu oynadığını belirtti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın