• 1
    galatasaray sözlükteki yeni bir takıntı. 23 ağustos 2023 tarihinde galatasaray gitmiş sentetik zeminde, oturmuş, diri, fizikli ve dinamik bir kuzeyli takımı deplasmanda yenmiş. hem de eksiklerine rağmen yenmiş. hem de tam hazır olmamasına rağmen yenmiş. hem de deplasmanda yenmiş. hala bazı futbolcularını yermek, eleştirmek için memnuniyetsizlik duyanlar var. günün talihlisi midtsjö. şimdi vay efendim oliviera'yı, berkan'ı yerden yere vurmak neden? herkes gücü ve o günkü form durumuna göre takımına faydalı olmaya çalıştı. ljubljana deplasmanında ( çok değil 15 gün önce) berkan'ı zidane ilan edenler, bugün berkan'a kabzımal diyor. aynı maçta gol kaçırdı diye yunus akgün'ün kuyruğuna teneke bağlayanlar şimdi yunus'u yere göğe sığdıramıyor. allah'tan galatasaray futbol şubesini biz yönetmiyoruz. zira 10 dakikalık futboluna, bir pasına, bir hatasına, bir golüne ya da kaçırdığına bakıp ya yerin dibine sokuyoruz ya da göklere çıkarıyoruz.

    galatasaray seviyesindeki her futbolcu belirli bir melekeye veya azme sahiptir zaten. yeterki ondan ne istediğimizi bilelim ve sabırlı olalım. yoksa oliviera'yı kerem demirbay ile berkan'ı torreira ile karşılaştırıp hep birini gereğinden fazla değersizleştirir digerini de gereğinden fazla yüceltiriz.
    ne oldu? iki gündür yunus akgün'ün adı leicester city ile anılıyordu ve buradaki herkes çocuk gitsin diye lokma döktürecekti neredeyse. şimdi o haksız eleştirilerimize bakıp biraz hicap duyar mıyız? sanmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın