resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 593
    sağ bekte sacha boey'in verdiği güvenin yarısını vermeyen, sol açık olması gerekirken sol beke evrilmiş futbolcumuz.

    ben kendisini gelmeden önce tanımıyordum. manchester city'de oynamış çoğu futbolcuyu ister istemez duyarız ama misal clichy kadar tanıdık biri değildi. ne zaman bu tarz isimler sözlükte haddinden fazla övülse patlıyor. manchester city'ye gitmiş olması, malum sitede 35 milyon avroyu görmüş olması bir şey ifade etmez. seri de bir zamanlar 30 milyon euroydu şimdi ingiltere 2. liginde.

    zamanla açılıp takıma uyum sağlayıp hücumda beklenen katkıyı verirse ne ala. yoksa zayıf defansif özelliklerine ilaveten hücumda da böyle temposuz devam ederse verirse işi zor.

    bir de okan buruk kendisi gibi kısa boylu futbolcuların hastası onu anladık.

    günümüz futbolunda özelikle üst seviyede 1.70 boyunda kaç futbolcu kaldı ki. fizik güç, uzun boy eskisinden çok daha önemli. biz sahada toreira, mertens varken bir de kendisini eklersek şampiyonlar ligini geçtim fiziğe dayalı süper ligde bile bizi çok üzerler.

    kazımcan boey gibi çıkış yaparsa ne ala yoksa işimiz var. sezon içinde de muhtemelen formayı alacak.

    okan buruk'un da yaptığı harika şeylere rağmen bazı çok basit detayları görememesi enteresan. bence önündeki en büyük engel bu. angelino umarım toparlar. aksi halde okan buruk taraftarın sabrı taşana kadar oynatır. geçen sene bize haftalarca kazımcan yerine adekugbe izletti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın