• 898
    geçen seneden beri az çok tahmin ettiğimiz şeyleri çok daha aşikar eden bir maç oldu.

    angelino'yu dörtlü defansın beki olarak oynatmak çok çok çok tehlikeli, şampiyonlar ligi'ndeki rakiplerine "gel buradan bana gol at" demekle eşdeğer. ya abdülkerim yerine daha hızlı bir stoper alıp angelino'nun arkasını toplayacağız, ya da bu arkadaşı sol bekte oynatmayacağız.

    abdülkerim ve nelsson defansif yönden güvenilir oyuncular. abdülkerim şampiyonlar ligi için ağır bir stoper ama şimdilik sırıtmıyor. nelsson'un tekniğinin düşüklüğü herkesçe malum, sık sık zor durumlara düşüyor ama sol ayağıyla hiç değilse gelişigüzel top dikmeyi öğrenmeli.

    gerek kerem gerekse yunus zaman zaman beklerini kovalamamak gibi abuk bir adet edinmişler. bu da şampiyonlar ligi için çok büyük bir şımarıklık, messi veya vinicius junior değilsen böyle bir lüksün olamaz. daha az hata yapanın kazandığı bir arenada böyle acemilikler yapamazlar.

    mertens şampiyonlar ligi için asla uygun bir oyuncu değil, izmarit gibi eziliyor. gol bulman gereken maçların son 15 dakikasında oyuna sokabilirsin, daha fazlasını beklemek sahada bir kişi eksik oynamak demek.

    sergio konusunda mertens kadar karamsar değilim, eğer önünde bir 8.5 numarayla oynarsa katkı verebilir ama ağır bir oyuncu olmasının handikapları mutlaka başımızı ağrıtacaktır. eğer basında zikredilen ortasaha oyuncularından biri gelirse bundan sonra ilk 11'i baya zor görecek zaten.

    yunus akgün bence hayatının maçını oynadı. en büyük sorunu olan istikrarsızlığı olmasa, her maç böyle oynayacağından emin olsak 10 milyona değil 25 milyona bile göndermezdik. bugün konsantre olduğu zaman ne kadar iyi oynayabildiğini bütün dünyaya göstermiş oldu.

    sacha boey, tete ve icardi ise en büyük şanslarımız. aslında icardi için ne yazsak az kalır, kelimenin tam anlamıyla bir sihirbaz ama o kadar çok övüyoruz ki nazar değecek diye korkuyorum adama. lütfen övmüşüm varsayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın