• 2
    galatasaray taraftarı futbolcusunu niye harcamak istesin ki? bu takımı tutan adam spor yazarımıdır ki, prim yapıcam diye arda'nın, leo franco'nun, bilmemkimin açığını beklesin? takıma yararı varsa isterse saffet sancaklı olsun bağrına basar bu taraftar.

    kimi harcamış?? sahada her ikili mucadele yerde kalan jo'yu evinde 6 gece parti yapıyor diye ıslıkladı diye mi adam harcamış bu taraftar?

    arda'ya gelince. jo'ya verilen tepki verilmedi ona. sadece sinema mevzusu tezahuratta geçti. bu adam harcamak mı oluyor?

    tekrar tekrar yazmaktan bıktım. 2006'da hatta son şampiytonluğumuzda filinta gibi olup takımı ataklara taşırken arda. bugun geriye gitmiştir ve sahada sergen'i andırmaktadır. sergen'de 150 kilosuyla asistler yapıp goller atıyordu. gözünüzdeki arda bu mu? bunu eleştirince adam mı harcanbmış oluyor? idmanda kendisine efendice cevap veren adamın dudagını patlatınca tepki vermek mi adam harcamak?

    leo franco 2009-10 sezonunda bir tane top kurtarmadı üstüne yenilmeyecek golleri yedi diye tepki verince yine taraftar mı suçlu?

    kimse kimseden daha fazla galatasaray'lı değil!! zaten başkasını düşünen galatasaray'ı tutmaz! ne gibi bir yararı olur ki? hakeden hakettiği tepkiyi alır bu kadar!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın