• 591
    (bkz: #3699284)

    ilk yarı için ilk 20 dakikada ciddi şekilde çuvalladıktan sonra oliviera'nın golüyle durum dengeye geldi. rakibin orta alanda bizden daha iyi olduğunu söylememiz lazım, şanslıyız ki hücum oyuncuları bitiricilik konusunda en yetenekli forvetlerden değil...

    ancak oliviera'nın golünden sonra takımın kıpırdandığı ve daha dirençli oynadığını söylemek lazım. yunus akgün hiç de fena olmayan bir ilk yarı oynadı, sanki gitmeden önce nispet yapar gibi. öte yandan kerem yine aksıyor, niyetinden kuşkum yok ama düşüncede ve son harekette hep bir şeyler eksik kaldı bu sezon açılışında, düzeleceğini umuyorum.

    oliviera ve berkan orta alanda 2 vs 3'e karşı oynuyor ve mannsverk gerçekten iyi bir çapa performansı veriyor karşılarında, ilk yarının son 10 dakikası karambol topların tamamını toplayıp molde'nin baskısını arttırmasına yardımcı oldu. mertens koşuyor ve mücadele ediyor ancak orta alan için ikinci yarı daha çok direnç sağlayacak hamleler gerekebilir.

    icardi bildiğiniz gibi...

    ikinci yarı defansif olarak aksamazsak ve ilk 15 dakika kalemizde gol görmezsek pozisyon bulma şansımız ilk yarıya göre daha yüksek, gol ya da goller bulabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın