resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 822
    kendisi eomer ise icardi aragorn'dur. aragorn ben kral olacağım diye yola çıkmamış, yaptıklarıyla ve kehanetlerle krallık ona yakıştırılmıştır. o da doğumdan gelen hakkının gerekliliklerini yerine getirmiş ve kral olmuştur.

    eomer ise her ne kadar ilk karşılaşmaları pek hoş olmasa da adildir ve aragorn'a gereken saygıyı göstermiştir. çünkü saygı hak edilir ve kral da hak etmiştir. aynı icardi gibi. o da kendisine gösterilen bütün saygıyı hak ediyor yaptıklarıyla. emin olun böyle alemci bir yapısı varmış gibi gözükse de saha içinde kazanmayı en çok isteyen oyuncuların başında geliyor.

    zaha da aynı mantalitede bir adam. hırslı ve kazanmayı çok istiyor. takımdaki rolünü ve yerini kabullenip takıma katkı verecek, buna emin olabilirsiniz. çünkü sahada diğerlerinin kalitesini ve yaptıklarını görecek. sadece biraz zaman ve anlayış lazım. fenerlilerin gazına gelip homurdananlar veya zaha'ya gülmüyor zaten sorunlu bu adam veya sakatmış diyenler gibi olmayın. bunların hepsi saçmalıktan başka bir şey değil. gavurlar non-sense diyorlar ya tam olarak o. inanın çok ama çok kaliteli bir adam aldık. hepiniz çok keyif alacaksınız onu izlerken.

    tabi başımızdaki gandalf okan hocayı unutmayalım. herkese rolünü verip o role adapte eden ve prenslerle çok iyi anlaşan büyücümüzü.

    daha elrond erden timur'u saymadım dikkat edeseniz :))

    güzel bir takımımız var, destek olup tadını çıkaralım. fenerlilerin gazına gelmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın