• 3080
    türk futbolundaki aklıselim kesimin günden güne azalmasıyla ortaya çıkan saçma sapan ortamda, yine herkesin kendine oyun oynandığını iddia ettiği bir duruma özne olan olumlu bir karar almış federasyon.

    maç ertelenmesi kararıyla nasıl takımların sezon başında ritim tutmasının önüne geçilmiş oluyor hiç anlamadım. tek argüman da bu sanırım. çünkü x takımın zor maçı ertelendi argümanı tamamen saçmalık, netice itibariyle ertelenen maç sezon sonuna ek hafta düzenlenip oynatılmayacağına göre yine sıkışık bir yerel fikstürün arasında oynanacak ve ertelenen maçın zorluğu yine aynı kalacak.

    takımlar hafta sonu maç yapamadığı için ritim tutamadı diye bir bahane de olamaz. ertelenen maç gününü çift idmanla geçerler, gerek görürlerse idman maçı oynarlar. çok lüzum varsa hazırlık maçı düzenlerler. ama hafta sonu sıcakta tam eforla geçen bir 100 dakikanın hazırlık süreci ve yorgunluğu, olumlu-olumsuz sonucun avrupa motivasyonunda etkisi, her şeyden de öte önemli bir oyuncunun sakatlanarak eksilmesi riski düşünüldüğünde gayet de yerinde bir karar almış bizim federasyon. ön elemede ekipleri olan birkaç başka ülke federasyonu gibi.

    dilerim bu karar neticesinde 4 takımla avrupa’da gruplara ulaşırız ve türk futbolu ilk defa önündeki fırsatı tepmeyerek kendini üst sıralara atar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın