resim
Anderson Souza Conceição
Takım:Al-Nassr
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.90
Uyruk:Brezilya
  • 942
    sırf rakibin almasın diye, alınacak adam değildir. eğer planlama dahilinde gidiliyorsa ki, öyle umuyorum. bu oyuncu "aşırı" kaçacaktır. ben wilfried zaha nın bile alındığı gün, ne alaka abi ya? demiştim. çünkü kafamda ki 11'e kadro bir türlü oturmuyordu en azından süper lig için.

    bahsedilen oyuncuya gelecek olursak, mertens ve sergio oliveira nın sözleşmesinden zararsız çıkılırsa, olabilir. ama bu iki oyuncu kalıp, üstüne alınacaksa gerek yok.

    sonuç itibariyle biz taraftarız. her şeyin en iyisini istiyoruz. sağ olsun tüm yöneticilerimiz özellikle sn erden timur çok iyi çalışıyor ve transferler yapıyor. ama, maliyet açısından bakıldığında, avrupadan başarı gelmediği(cl gruplardan çıkmak, en az çeyrek final oynamak gibi) sürece maliyetleriyle bu düzensiz kur artışıyla yapamayız. muhasebeci değiliz. ama bundan en az 2 sene sonrasını düşünmeliyiz. ben sergio ramos olası transferine bile victor nelsson satışı sonra sıcak bakıyorum. nelsson satılır, hemen yedek genç bir stoper alınır, ramos o şekilde gelirse olabilir. ramos sonrasını bile güvenceye almak mantıklı olur.

    ez cümle, şımarıklığa gerek yok. ihtiyacımız olan 8 numara transferi yapılıp, transfer kapatılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın