resim
Emirhan İlkhan
Takım:Başakşehir
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:20
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 45
    https://twitter.com/...44NtG3J2qYg&s=19

    ilgilendiğimiz söylenen genç oyuncu.

    haber yalansa problem değil.

    yok haber doğruysa, bu tip rakip camianın içinden çıkan oyuncuyu şipşak alacaksın ziyech gibi tribünden çıkıp sürpriz yapacaksın. öteki türlü rakip camia devreye girecek, ajitasyon yapacak, hatta oyuncu türkiye'ye dönmeyi düşünüyorsa taraftarları tarafından hain ilan edilecek. büyük olasılıkla da "yuvaya döndü" geyiğiyle o takıma imza atacak.

    böyle saçma sapan süreçlere gerek yok. transferi sürüncemeye girecek kadar yüksek profilli bir oyuncu değil. alırsak güzel olur ama malum camia ile adımız bile yan yana gelmemeli bu saatten sonra. yalandan transfer çalımlarına karnımız tok.

    bu arada torino oyuncudan vazgeçmiş olabilir. oyuncu italya'dan takım da bulamamış olabilir. bu oyuncuyu kötü yapmaz. hiç unutmuyorum ajax'ın trabzonspordan aldığı genç stoper için ajax'lı bir yetkili ilk sene dil falan öğrenecek hazırlık sınıfı tadında bakıyoruz olaya demişti. bu adamlar bir hi bile diyemeyen justin bieber gibi hello demeyi bile öğrenmeden avrupa'ya gidiyor. işaret diliyle falan anlaşmaya çalışıyor. babel'in muhabbetlerine pişmiş kelle gibi sırıtan mohammed geliyor hep aklıma. dil bilmeden avrupa'da tutunmak çok zor. o yüzden almanya'dan çıkan türk oyuncular anadolu'dan çıkanlara göre çok daha başarılı oluyor.

    orada yapamıyor gibiyse gelir burada gelişimine türk bir hoca altında devam eder. ama dediğim gibi oluyorsa 1-2 gün içinde olsun, olmuyorsa sürüncemeye gerek yok.

    haber yalansa zaten yapacak bir şey yok. alıştık bu transfer sezonunda böyle şeylere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın