resim
Mason Will John Greenwood
Takım:Getafe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:22
Boy:1.81
Uyruk:İngiltere
  • 52
    --- alıntı ---
    "insanların beni sosyal medyada gördüklerinden ve duyduklarından dolayı yargılayacaklarını anlıyorum ve insanların en kötüsünü düşüneceklerini biliyorum diyerek başlamak istiyorum.

    herhangi bir ilişkide şiddetin veya tacizin yanlış olduğunu bilecek şekilde yetiştirildim, suçlandığım şeyleri yapmadım ve şubat ayında tüm suçlamalardan aklandım.

    ancak, ilişkimde hatalar yaptığımı tamamen kabul ediyorum ve sosyal medya paylaşımına yol açan durumlardan payımı alıyorum.

    profesyonel bir futbolcu olarak iyi bir örnek teşkil etmek için sorumluluklarımı anlamayı öğreniyorum ve iyi bir eş olmanın yanı sıra bir baba olmanın büyük sorumluluğuna odaklanıyorum.

    bugünkü karar, manchester united, ailem ve benim aramdaki ortak sürecin bir parçasıydı. hepimiz için en iyi karar, futbol kariyerime old trafford'dan uzakta devam etmem ve varlığımın kulübün dikkatini dağıtmayacağı bir yerde. yedi yaşında katıldığımdan beri kulübe verdikleri destek için teşekkür ederim. her zaman birleşik olan bir parçam olacak.

    desteklerini esirgemeyen aileme ve tüm sevdiklerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve artık çevremdekilerin bana gösterdikleri güvenin karşılığını verme zamanı. daha iyi bir futbolcu olmak ama en önemlisi iyi bir baba, daha iyi bir insan olmak ve yeteneklerimi saha içinde ve dışında olumlu yönde kullanmak niyetindeyim."

    --- alıntı ---

    kısacası çocukken günah işledim, şu an özür dilerim demiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın