• 1
    trendyol super lig'de bircok takimin ne yazik ki aktif olarak belli takimlarin yaninda yer aldigini goruyoruz. ve ne hikmetse bu kulupler israrla galatasaray neredeyse, onun karsisinda yer almaya calisiyorlar. aklima gelen absurd ornekleri verelim:

    1. gs aleyhine skandal hata yapan hakemleri savunmak icin 8 kulup birlesip, hakemler de hata yapabilir bildirisi yayinliyorlar ve bunu 17 kulup imzalamis gibi paylasiyorlar. bu kulupler: fb, bjk, sivasspor, bursaspor, erzurumspor, kayserispor, malatyaspor ve konyaspor. bu kulupler hakemler de hata yapabiliyor diyor ancak sonrasinda neredeyse hepsi hakemlere karsi bildiriler yayinliyorlar. anlasilan hakemler sadece gs’a aleyhine karar verirse hata yapabilir :)

    https://www.sabah.com.tr/...dirinin-arkasindayiz

    2. sporcu sağlığı sebebiyle daha önce evlerindeki maclari gunduz oynayan erzurumspor, 3 mart 2019 tarihindeki galatasaray’in macin aksam oynanması için olan talebini reddediyor ve mac kisin ortasinda aksam oynaniyor. ancak ne hikmetse ayni kis sezonunda yanlis hatirlamiyorsam sivas-fb maci saat 16:00’da oynaniyor. burada tek amac galatasaray'a puan kaybettirmek ve olursa sakatlik yasanmasi.

    3.istanbulspor, hedef mac olmadigindan dolayi, sari kart sinirindaki ilk 11 oyuncularina 24 nisan 2023 fenerbahçe istanbulspor maçında oynatmama karari aliyor.

    galatasaray maci oncesi paylasiminda galatasaray’in yildizlarini kirpiyor .

    https://twitter.com/...PbjxgV_mx0oODA244Fgw

    4. karagumruk, gs olimpiyat stadinda mac yapmak istediginde tepki tweeti atiyor, ancak isin komik ayni karagumruk, fenerbahce bu stadda hazirlik maclari yaparken sesini cikarmiyor.

    daha da otesi sonrasinda soyle garip bir aciklama yapiyorlar :

    “ "tebrikler fenerbahçe, tebrikler mesut özil.
    mesut özil gibi dünya çapında markalaşmış bir futbolcuyu, ligimize getiren ve kaliteyi arttıran fenerbahçe’yi tebrik eder, bu kalitede transferlerin örnek teşkil etmesini temenni ederiz.” yorumsuz.

    https://twitter.com/.../1429068610610376710
    https://twitter.com/...109801200283655?s=19

    5. adana demirspor baskani murat sancak samet akaydın’i fb’ye 3.5 milyon euro'ya veriyor ama galatasaray istemeye kalktığında 5 milyon euro istiyor. sonrasinda yine kendisiyle hic alakasi olmayan bir konuda su yorumu yapiyor: "ıcardi'nin 750 bin euro'ya geldiğini çocuklara anlatsınlar, öyle bir iş yok. onu geç. onun ne olduğunu çok iyi biliyorsun. onu şimdi açıklamayalım yani, zor durumda kalmasınlar. “

    https://twitter.com/...344117913620480?s=20

    6. sivasspor gs’yi yendigi mactan sonra gol sevinci fotografinda, muslera’nin yerde kivranirkenki fotografini paylasiyor dalga gecer gibi.

    sonrasinda sivasspor galatasaray ile baska mac oynuyor, turk futbol tarihinde ilk defa bir pozisyon icin var kayitlari aciklaniyor. ayni macta, mac 1-0 iken galatasarayli oyuncu nelsson’un ceza sahasi icerisinde kundeye getirilmesini kimse konusmuyor, butun sezon sadece bu pozisyon konusuluyor. sivasspor antrenoru, sezon sonuna kadar her 2 haftada bir bu konuyu konusup, gundemde tutuyor, ancak ne sivasspor ne futbol yorumculari nelsson’un pozisyonuna hic yorum yapmiyor. ayni antrenor, fenerbahce ve besiktas karsisinda hakem kiyimina ugradiklarinda bu konuyu neredeyse hic konusmuyor. tek konusmak istedigi galatasaray macindaki spesifik pozisyon.

    https://www.cnnturk.com/...ra-paylasimini-sildi

    7. kasimpasaspor, her daim turkiye’nin en zenginleri tarafindan yonetilen fenerbahce’ye destek karari aliyor ve thiam’i bedelsiz veriyorlar. ancak garip sekilde fenerbahce ile olan maclarinda genelde fark yiyen bu takim, gecen seneki fb macina orta sahada oynayan 3.lig oyuncusunu savunmaya koyarak basliyor, oyuncu kirmizi goruyor ve bir daha bu oyuncu kasimpasa maclarinda oynamiyor :)

    14 şubat 2021 galatasaray kasımpaşa maçından sonra da galatasaray’a karsi sert bir bildiri yayinliyorlar. tarihleri boyunca fenerbahce karsisinda hicbir bildirileri ya da aldiklari aksiyon yok.
    en son turk türkiye kupasını kazanan fenerbahçe'yi kutlayan ancak süperlig şampiyonu galatasaray'ı kutlamiyor.

    https://www.hurriyet.com.tr/...nce-ali-koc-41590466

    8.rizespor besiktas’tan gedson’u kiraliyor. konunun galatasaray ile alakasi yok, rizespor galatasaray’a saldiran video yayinliyor. bu donemde kulup resmi hesabi ve yoneticileri galatasaray camiasina saldirmaktan cekinmiyor. ısin ilginc kismi bonservis harcamasi yapmayan takim, kiralamaya 1.5 milyon euro veriyo (*. bir ara galatasaray'a o kadar saldiriyorlar ki gelen tepkiden dolayi, twiter hesaplarini yoruma kapatiyorlar.

    https://twitter.com/.../1488849030063005700
    https://twitter.com/...c-9Lgw4UY-Q&s=19

    9. ankaragucu- fenerbahce macinda skandal sekilde ankaragucunun hakki yeniliyor, ankaragucu tffye ya da fenerbahce’ye direkt olarak tepki gosterecegine, alaksiz sekilde icerisinde galatasaray’i da iceren skandal bir aciklama yapiyor.

    https://twitter.com/...HYeMF4Ufs3SM_tto-qyw

    10. kayserispor, galatasaray macinda deplasman tribünü fiyatlarını 845 tl yapıp maç izlemeye gelen galatasaray formalı kız çocuklarının formasını ters çevirtiyor.

    https://twitter.com/...wo1ra3l9LpA&s=19

    11. lig trabzonspor maciyla baslamasina ragmen, fenerbahce hakemleri ve federasyonu galatasaray macinin oldugu gun resmi hesabindan uyariyor.

    https://twitter.com/.../1690281865679089664

    12. trabzonspor, gs’in 2 penaltisinin verilmedigi, kornerlerinin faullerinin skandal sekilde verilmedigi hakemin rezil yonettigi ve takimi gs kalesine bile gidemedigi mactan sonra “maçın skorunu başta var hakemleri olmak üzere hakemler belirleme cüreti göstermiştir. bu kabul edilemez bir alışkanlıktır ve artık asla tekrarlanmamalıdır” diyor.

    https://www.trabzonspor.org.tr/...-aciklama-20-08-2023

    13. bjk yoneticisi, 2. lig macindan sonra galatasaray’i kastederek “bir kulüp başkanı galip geldiği maçtan sonra hakemlere sallıyor, bugün bizim golümüz yeniyor. fırıldakların döndüğünün farkındayız. “ konu donup dolasiyor her turlu bize geliyor.
    https://bjk.com.tr/tr/haber/86788

    14.fenerbahce konusuna girmiyorum cunku zaten galatasaray maclarindan tutun, projelerine her konuda galatasaray aleyhine duzenli olarak aciklama yayinliyorlar, transferlerine girip, galatasarayli yorumculari kanallardan kovduruyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın