• 575
    uzun zamandir maçi bu kadar domine eden, rakibini bu kadar sindiren bir galatasaray izlememistim. ara ara maça göz attim ve belki de toplamda 15-20 dakika izlemisimdir ancak izledigim her dönemde sahada daima basan ve isiran bir galatasaray vardi. istatistiklerde de bellidir muhakkak. trabzonu kendi sahasindan çikarmadik adeta. tehlikeli bölgeye sokmadik bile.

    güzel seylerden bahsederken açiklarimizi da kaleme alalim. ileride yaraticilik ile alakali bir sikintimiz var. rakip geriye yaslandiginda - ki süperlig takimlarinin tamami rama park'da böyle oynayacak - sikinti yasiyoruz. orada bir beyin eksikligi var. ince paslar atacak, uzaktan sut tehtidi olacak. umarim bu sikintiyi ziyech ile gideririz. takima yeni katilanlar iyi bir görüntü çizdi. angelino, mariano'dan esintiler sunarken bakambu, bulundugu süre zarfinda dogru bir transfer oldugunu ispatladi.

    son olarak maçin hakemi atilla karaoğlan'a deginmeden edemeyecegim. kesinlikle o fifa kokartini hak etmeyen bir performans sergiledi. duö, maçin 90 dakikasini uefa'ya göndersek, fifa kokartini alirler dedi kendisi için. bence göndersek deyip gözdagi vermeyelim, direkt gönderelim, herkes bilsin sakamiz olmadigini.

    gelecek adina olumlu sinyaller verdik. osman abi styla daha bu takima ziyech ve bir orta saha gelecek diyip entrymi gelecege ümit ile bakarak tamamliyorum.

    rabbim mart nisan ayinda rams park'da sampiyonlar ligi müzigi dinlemeyi nasip etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın