resim
Metin Tekin
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 171
    dün gece beşiktaş maçı sonrası vole'de mustafa demirtaş ve ali ece ile yaşadığı saatler süren bi tartışma var ki, aynı şeyleri burda yazar olarak beyan etse şutlanır. bir futbol programında bu kadar ilkel düşüncelerin konuşulması utanç verici. hani nasıl anlatayım, sokak reportajlarında ülkeyle ilgili yorum yapan almancılar kadar alakasız futbolla.

    özellikle bilimden o kadar uzak bir bakış açısı var ki, savunmaya çalıştığı düşünceye dair mantıklı açıklamalar geldiğinde de aksi bir tez üretmek teknik olarak mümkün olmadığı için ne söylediğini dahi unutttuğu, dolayısıyla kimseyi dinlemeden sadece kendi kafasındaki şeylere cevap vermeye çalıştığı şuursuz bir şeye evrildi.

    anladığım kadarıyla kendisine göre her şey tesadüf. scouting falan da yalan dolan. her oyuncu da her takımın önüne geliyormuş ve biri alıp biri almıyormuş hepsi bundan ibaretmiş. o yüzden tercih etmek asıl zor işmiş. nelsson'u da galatasaray bulmamış bu arada, almış. bulmak ve almak ayrı şeylermiş. zaten galatasaray da 13. olmuş scoutingle. boey ve marcao da istisnaymış, bi sürü örnek sayılabilirmiş. isimler üzerinden ilerlemek bir şey ifade etmiyormuş o yüzden. lukaku da chelsea de tutmamış? her şey zormuş. yönetimler ne yapabilirmiş. iyi scouting yapmak da zormuş. yönetimlere bu yüzden yüklenilmemeliymiş. çünkü çok zor bi işmiş. lukaku ve yönetimleri anlamak lazımmış.

    bu arada mustafa demirtaş hala olayın vehametini farkedemeyip ''scouting'in görevi zaten hata yapma payınızı düşürmek'' falan derken, ali ece sinirlenmemek için olayı dalgaya vurup ortaya şöyle efsanevi bi diyalog çıkarttı;

    a.e - bunlar riccardo orsoliyi duyduğunda ressam zannetmiyolarsa, ben de x'im.
    m.t - yönetim orsolini'yi ressam zannetsin, ressam zannediyosa bence daha değerli futbolu bilmesinden''
    a.e - iyi de riccardo orsoli diye ressam yok!???

    akıl sağlığı açısından hiç önermediğim fakat izlemek isteyenler için buradan başlıyor; https://youtu.be/nX6mHYnyERE?t=3309
App Store'dan indirin Google Play'den alın