resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 2234
    gitmesine sevindim, artik cikalim sozlesmesinden onumuze bakalim. morutan'in iyi oldugunu dusunen taraftarin bir kismi bu isi futbol bilgisi namus meselesine donusturdu. cok sefer goruyorum, iyi futbolcu ama diye baslayan cumlelerle iyi oldugu ispat edilmeye calisiliyor. futbol gunun sonunda sonuc oyunudur. psikolojik problemleri varsa bunu da cozmesi gereken kendidir. galatasaray turkiye'nin en iyi psikologunu ayarlardi kendisi icin, insan kendi tedavi olmayi istemiyorsa yapacak bir sey yok.

    kisisel olarak benim gorusum ise, belli yetenekleri olmasina karsin genel olarak bir takim oyuncusu olma ihtimalini gormedigim futbolcu. yetenekleri, takim oyununa katkisi yok ama yetenegi var seviyesinde, tasinmayi hakeden bir yetenek degil. sinirli yetenekleriniz varsa, fiziken ve mental olarak da her acidan sahanin icinde olmalisin. rashica bence guzel bir ornegi. tam bir oyuncu. defans, hiz, calim, mental, orta, pas, skor katkisi bu konulardan hepsinde belki 10/10 degil ama hicbirinde de 2/10 degil.

    son olarak italya serie b muhabbeti var. kulaktan dolma bir arguman bence. italya insanin kulagina hos geliyor tabii.
    https://www.transfermarkt.com.tr/...werte/wettbewerb/IT2
    suradan serie b futbolcu listesini piyasa degerine gore gorebilirsiniz. piyasa degeri en yuksek oyuncu 6.5 milyon euro gosteriyor. oyuncu fiyatini belirleyen cok fazla unsur var. yas, milliyet, performans vs vs. ben bunlara girmiyorum. tek bir oyuncuyla kiyas etmiyoruz sonucta. koskoca ligin icerisindeki en yuksek piyasa degeri olan oyuncu 6.5 milyon euro.

    ankaragucu'nden paramizi tahsil etmek kisminda sorun yasamaz isek, zarardan kurtularak bu transferden cikmak en dogrusu olur. sevinirim. gercekci olmakta fayda goruyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın