resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 564
    defansif zaafiyet yaratıyor diye tutturulan futbolcu. taraftarımızın şımarıklık seviyesi beni gerçekten şaşırtıyor. defansif açıdan da kuvvetli bir futbolcu olsa şu an pep'in takımında hala sol bek olarak 11'de oynuyordu muhtemelen.

    22-23 sezonunda patrick van aanholt, emre taşdemir, sam adekugbe, kazımcan karataş ve leo dubois olmak üzere toplamda 5 sol bek ile oynadık. kazımcan hariç hangisinin savunma katkısı angelino'dan fazla merak ediyorum.

    net bir şekilde seviye atlatan futbolcu. bizim hedefimiz lig değil, avrupa'da savunma zaafiyeti yaşaarız diyecek olan arkadaşlar için. sevgili sözlük, olay tamamen kura şansıyla alakalı. gidip 1. torbadan city, 2. torbadan real madrid, 3. torbadan da milan çeksek, hangi transfer bizi kurtarırdı. şampiyonlar ligi seviyesi tam olarak nedir? bu kadar zor bir grup yerine dişimize göre bir grup çekersek de angelino sıkıntı yaratmayacaktır. abi riera'yı şampiyonlar ligi'nde zorluk seviyesi yüksek maçlarda sol bek oynattık. takım oyunu oturduğunda angelino'nun verimi de artacaktır. topçu oğlu topçudur, sezon sonu burada çok entry sildirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın