• 70
    kimsenin çıkıp da felaket tellallığı yapmaması gereken sezon. kabul edilse de edilmese de galatasaray şu anda varlık içinde yokluk çekerek ve sürekli rotasyon futbolcularını kullanarak şampiyonlar ligi'ne kalmak için mücadele ediyor ve lige de böyle giriş yaptı.

    kağıt üstünde zaha'yı ve tete'yi transfer etmişiz ancak henüz oynamıyorlar. ziyech daha dün takıma dahil oldu. kanatlarda barış ve kerem'in ayağına bakıyoruz şimdilik.

    icardi gerçekçi anlamda daha sadece geçen salı günü forma giymeye başladı. iki maçta 3 golü var. ligde yedek kalmadığı ilk maçında 2 gol attı. o gelene kadar bakambu bile yoktu o da aşağı yukarı icardi ile geldi. ee başka kim var, halil... ona kaldıysa iş zaten ayvayı yemişiz. ama ona rağmen zalgiris'i elememize katkı sağladı. forvetsiz forvetsiz play-off turuna kadar geldik.

    şu içinde bulunduğumuz haftaya kadar torreira yoktu. zalgiris maçlarını ve ljubljana deplasmanını onsuz geçtik. kayseri maçında yoktu. berkan ile idare ederek yolumuza devam edip bu noktaya geldik. oliveira-torreira ikilisinin birlikte çıktığı ilk maçta hakemin tüm art niyetine rağmen dün trabzon'u sahadan sildik.

    berkan ile barış ile halil ile idare ede ede gol yemeden geldik buralara ki şimdilik tek kaybımız kayseri'de bıraktığımız 2 puan. fenerbahçe ve beşiktaş'ın 1 maçta yenilmelerine bakar onun da telafisi ki 5'te 5 yapsınlar da göreyim ben onları ligde. kolay değil öyle.

    evet belki zaniolo'suz kaldık, evet belki rashica'yı alamadık. doğrudur angelino daha henüz adapte olamamış durumda. 8 numara transferi halen beklenmeye devam ediyor o da doğru ve biz bizi kaliteli yapacak oyunculara yeni yeni kavuşmaya başladık.

    kısa sürede angelino, zaha, tete ve ziyech'ten yararlanmaya başlayacağız. 8 numara transferi yapılacak. ilk 11'e bu sezon yeni yeni konan futbolcuların kondisyonuyla takım ritmini yakalayacak.

    o nedenle enseyi karartmaya hiç gerek yok. bütün taşlar yerine oturmaya başladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın