resim
Atilla Karaoğlan
Görev:Hakem
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 637
    1- penaltıyı suzemedi. var'i da dinlemedi. doğrudan skora etki etti.

    2- biri mertens'e diğeri icardi'ye olmak üzere iki saçma sapan faul çaldı. pozisyonlar faul değildi ve tehlikeli iki kontra atagimizi hiç etti.

    3- oliviera'nin ayağındaki topa yerdeki trabzonlu oyuncu eliyle müdahale etmeye çalıştı, yine tehlikeli bir atak gelistirecekken oyunu durdurdu. bizim oyunculardan neden durduruyorsun şeklinde tepki gelince trabzonlu oyuncuya sarı gösterdi. sarı gostermek için oyun mu durdurulur?

    4- icardi'ye hava toplarinda defalarca faul yapıldı es geçti. vurduğu şut gözünün önünde kornere gitti, aut verdi. yani bunlar basit hatalar ama ne kadar kör olduğunu anlayın.

    5- trabzonlu oyuncunun torreira'ya sert müdahalesinde ikinci saridan kırmızıyı yalan etti. aksine oliviera'yi sarı gosterdi.

    6- angelino'nun teması bile olmayan mudahalesinde, trabzonlu oyuncunun 2-3 adım daha atıp topu kaybettiğini anlayınca kendini yere bırakmasına tehlikeli noktadan faul çaldı. hadi oyuncu 2-3 adım atıp topa bakıp kaybettiğini anlayınca bıraktığında anlamadin, bari tehlikeli hareketten çift vuruş ver. o frikik golle sonuclansa ne olacak?

    7- ceza sahasında mertens'in ayağına açık bir darbe var. görmedi. var'daki kör oğlu körler de monitörleri kapattı galiba. tek bir uyarı bile gelmedi.

    ucuz faullerle hızımızı kesmesini falan saymıyorum bile. karaktersiz, utanmaz adam. ayrıca rezil derecede kötü bir hakem.

    (bkz: 19 ağustos 2023 galatasaray trabzonspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın