resim
Atilla Karaoğlan
Görev:Hakem
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 608
    19 ağustos 2023 galatasaray trabzonspor maçı'nın özellikle 2. yarısında bir tek trabzon forması giymediği kalan kötü hakem.

    ilk yarıda boey'e, ikinci yarıda mertens'e yapılan hareketler net penaltıydı. ikisini de vermedi. boey pozisyonu için oturup konuşuruz ama mertens'inkini vermemek için kötü bir hakem olmanız yetmez. var'dan uyarı bekleyeyim başım ağrımasın diye diye katlettiniz futbolu. senin gözün görmedi mi orada? var'a ne gerek vardı.

    bunun dışında torrira'yı biçen kasaba 2. sarıyı verip oyundan atmadı. penaltı ve kırmızı kart pozisyonları maçın 70. dakikasından önce oldu. düşünebiliyor musunuz kalan son 20 dakikada 2-0 önce olacağız ve rakip 10 kişi kalacak. güle oynaya stressiz maç alacağız ama izin vermiyorlar, olmuyor, olduramıyoruz.

    ya son dakikada gol atamasak ve 1 tane yesek kim verecekti bunun hesabını? sen mi karaoğlan? ağlama diyip dalga geçecektiniz.

    soyadının hakkını ver; ya düzgün yönet ya da bırak bu işi. bir maçta 5 tane büyük hata yapılmaz. daha muslera, angelino, sergio ve icardi'nin sarı kartlarını saymadım bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın