resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 2175
    sanki kendisi için 1-2 milyonluk kiralama bedeli ve /veya 2-3 milyonluk satın alma opsiyonu gelmiş de bizim yönetim ankaragücü’ne bedelsiz kiralamayı tercih etmiş gibi düşünmeye gerek yok :)

    eminim ki düzgün bir kiralama teklifi gelse bizim lige bedelsiz verilmezdi. galatasaray’da kalsa adam akıllı süre bulma olasılığı çok çok az; geçen sene de bir kısım taraftar kabul edemese de seri b’de göze çarpan bir oyun ortaya koyamamış.

    tek beklentim bonservisi ile bir şekilde gönderebilmekti; onu da başaramadık. yaşı da kiralık sözleşmesi sonrası 25 olacak. ben kendinden ümidi geçen seneki italya macerası sonrası orada kalıcı olamamasıyla tamamen kestim. mostafa muhammed mesela o veya bu şekilde becerdi nantes’ta kalmayı; ama morutan’ı bırakın seri a’yı oynadığı seri b’den bile tek bir takım istemedi. bundan sonraki kariyeri yüksek ihtimal anadoluda oradan oraya gezen vatandaşı stancu gibi olur. bir yerde ya sözleşme sonu ya da bedelsiz bir anadolu takımına gider. ne diyeyim kaçıncı kez yazdım bilmiyorum; ama umarım yanılan ben olurum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın