• 7
    açıkçası satış şartlarında ne gibi bir başarı söz konusu anlayamadığım transferdir. sosyal medyada çok para kazandık diye bir gümbürtü koptu ama kimse 5 milyon euro kira bedeli hariç ne kazandık tam bilmiyor.

    5m net + 1.35m bonus kira bedeli denmiş ama bu bonus kısmının nasıl devreye gireceğini kimse yazmamış. bu 5m miktarı daha birkaç gün önce 8 olarak söyleniyordu tüm muhabirler tarafından, acaba sabah saatlerinde yaşanan o kaosla bir ilgisi var mıdır bu düşüşün diye sormadan edemiyorum karşı taraftaki kel kafalıyı düşününce?

    şarta bağlı zorunlu satın alma bedeli 22.5 milyon euro ve sonraki satış kârından %10 pay denmiş ki bu en önemlisi, şartın ne olduğu konusunda her kafadan ayrı bir ses çıkıyor biri 15-20-25 maç oynayınca diyor, biri maçların %75'inde oynayınca diyor. e zaten bu kadar maçta oynarsa zorunlu satın alma olmasa da almazlar mıydı ki. burada alan takımın ne gibi bir riski söz konusu anlamadım. hani 5 milyon veriyor tamam da denemeye aldığı oyuncu da hojlund'un 80 milyonu gördüğü piyasada nerden baksan 60-70 milyonluk potansiyel tavanı olan birisi yani. benim kafama oturmadı bu iş.

    kimileri zorunlu satın alma şartı oluşmazsa kira bedeline ekstradan ceza olarak 2m ödeme yapacaklar diyor ki böyle bir şey varsa çok sevinirim ama onunla ilgili de en ufak bir detay yok kapta.

    satın alma bedeline ekstra olarak 15 milyonluk bonus maddeleri var denmiş ama bunların 5dk oynarsa mı yoksa ballon d'or kazanırsa mı kazanılacağı ile ilgili en ufak bilgi yok.

    belki de aston villa tarafı bu bilgilerin açıklanmamasını istemiştir bilemiyorum, erden timur'a da bu anlaşma konusunda güvenmek istiyorum. bir hata yapmışsa da canı sağolsun ama nedense monchi tarafından ikinci defa tufaya getirildiğimizi hissediyorum. umarım yanılırım.

    son olarak yönetimden rica ediyorum bir daha şu monchi denen adamı galatasaray'a muhattap almayalım. bakın bu adamla ticaret olmuyor çünkü bu adamın ticaret ahlakı yok. sonunda bir şekilde ederinden azına tamah edeceğimizi bile bile bununla görüşmek çok gereksiz. adam senin futbolcuna sakat damgası çekmeye çalıştı bu sabah yahu. lütfen bundan sonra bu adamla iş yapılmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın