resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 509
    muhtemelen yeni transferimizdir.

    yaş, maliyet, uyum bağlamında eleştiri getirilmesi gereken futbolcu ziyech midir yoksa başkası mıdır benim için tartışmaya kapalı bir konudur mesela. erken konuşmak istemem lakin ziyech transferine gelene kadar bazı hatalar yapıldı. onlara konuşmadan şu aşamada ziyech transferine çekinceyle yaklaşmayı makul bulmuyorum. ben rashica’cıydım, almadığımız için kızmıştım ama salim kafayla şu an ziyech’e ihtiyacımız olduğunu net görüyorum.

    top yönlendiricimiz yok, o iş mertens olmayınca tamamen kerem’e kalıyor ve bu doğru değil. ne zaha ne tete playmaker isimler değil. free ziyech kumarına eğer sağlıklıysa her türlü girilir. tutarsa abartısız 10-15 milyon euro bonservis bile kazanırsın bu yaşında. ziyech, tadic kıvamı bir adam. tadic’ten de 5 yaş genç.

    dipnot: uçaktan az sonra inecek adamın kap açıklaması gelmiyorsa da sağlık raporu konusunda emin konuşmamak gerekiyor. dolayısıyla üstte yazdıklarım sağlıklı olduğu senaryoda geçerli. ziyech sağlamsa sezon içinde chelsea’ye duacı olabiliriz. hele de forma girerse talisca bu ligde ne yaptıysa benzerini yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın