• 199
    öncelikle bu güzel final maçı için rakibimize çok teşekkür ediyor, kekeme spiker hariç hepsinin ayaklarına sağlık diyorum. * mükemmel bir maçtı. skorun o kadar farka rağmen bu hale gelebileceğini tahmin ettiğim için bütün arkadaşlarıma sık sık uyarılarda bulundum. belki bundan sıkılmışlardır bile. ama karşınızda captano gibi işi bilen biri varsa be rakibiniz sizden daha iyi ayağa top yapıyorsa bu uyarıları yinelemek zorunda kalırsınız. sonuç olarak mükemmel bir final oldu. ikinci kez şampiyonluğa erişmenin mutluluğunu yaşıyorum. tabiki en güzeli, yine dostlarla beraber olmaktı. ayrıca gelmeyenlere de iki çift lafım vardı ama vazgeçtim. kaçırdıklarıyla kalsınlar.

    takımıma gelince... kalemizi buffon misali koruyan haldunustunelinsactokasifather'a, balıkesir'den kalkıp gelen hasan sas ben olucam kardeşime, son anda aramama rağmen kırmadan gelen karincaezmez sevki'ye, sağ tarafı en iyi şekilde kullanan noname'e ve takımın iki yıldızı areyouplayer ve tokajr'a çok teşekkür ediyor ve kendilerini kutluyorum. sahada şunu unutmadılar,

    (bkz: 2000 ruhu, ekibin ruhudur!)

    bu turnuvanın şampiyonluğu için afffection kardeşime söz vermiştim. ve sözümü tutmanın huzuru içindeyim. kendisine armağan ediyorum bu şampiyonluğu.

    kupa meselesine gelince, evet iki kere şampiyonluk yaşadım, ama ilkinde kaptan olmadığım için toka kardeşimin #369180 nolu entrysinde bahsettiği üzere bir adet mevcut değil bende bu kupadan. o nedenle yetkililerin üzerlerine düşeni yapmasını istiyor ve evimde hatıra olarak saklayacağım kupamı istiyorum.

    ayrıca belirtmek isterim ki, zirvedeyken uzun bir ara veriyorum futbola... bu nedenle organizasyonlara adımı yazmanıza gerek olmadığını bildiririm.

    hepinize teşekkürler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın