• 687
    şu ana kadar çok güzel geçtiğini düşündüğüm dönem. hücumda ayrılan gomis, rashica ve zaniolo yerine, bakambu, zaha, tete ve ziyech'i getirdik. yetenek ve kalite olarak müthiş bir iş.

    tete'yi açık konuşmak gerekirse neredeyse hiç izlemedim ama ziyech ve zaha transferlerinin rashica üzerinden defans yardımı konusunda eleştirilmesini anlamıyorum çünkü bu yorumlar bana biraz ezbere yapılıyor gibi geliyor. bu iki adamı da epey süredir izleyebilen biri olarak diyebilirim ki evet tabi ki her pozisyonda rashica gibi geriye depar ile savunma yapmazlar, ama gerektiği kadarını yapacak tiplerdir. ki eğer galatasaray'ın takım oyunu, savunma anlayışı eğer sağ kanattaki rashica'nın çabasına, yardımına kaldıysa orada bir sıkıntı var demektir.

    angelino, kerem demirbay ve halil dervişoğlu hamlelerini de çok olumlu buluyorum.

    şu saatten sonra yapılması gereken şey orta sahanın sertleşmesi. orta sahaya torreira benzeri hem teknik hem savunma yapabilen birini aldığımız takdirde çok güzel bir kadromuz olacak. ondan sonra gelenlerle gidenlerle bütün kadroda dengeyi ayarlayıp güzel bir takım olacağız. yönetime güveniyorum. ve şu transfer döneminin bir an önce bitmesini diliyorum çünkü biz biraz sapıtıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın