resim
Marco Verratti
Takım:Al-Arabi SC
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.65
Uyruk:İtalya
  • 144
    sakatlık, performans vs. değil de futbolcu 1.65 boyunda. zaten toreira, mertens, angelino derken bir de kendisi gelirse takım iyice pamuk prensesin yedi cücelerine dönecek.

    takım iyice kısa kalacak sahada. bu durum neden bu kadar göz ardı ediliyor anlamıyorum. şampiyonlar ligini geçtim dandik türkiye ligi bile fizik güce dayalı.

    okan buruk 96-2000 etkisiyle böyle adamları tutuyor olabilir de orada okan, emre, suat'ın yanında dünya starı efsanemiz hagi ve geri kalan mevkilerde azman adamlar vardı. bizim zaten hücumda da mertens, kerem gibi pırpır oyuncularımız var. sol bekte angelino derken orta sahaya bir de kendisi gelirse ağır eziliriz. bu da zaten 2-3 maçta kendini belli eder.

    takım boyu ortalama ya da üzeri olsa bir şey demem. bu ayarda 1-2 futbolcu kaldırılır ama fazlası zarar verir. kaleci ve stoper normal olsun diğer tüm mevkilere dünyanın en yetenekli 1.70 altı oyuncularını toplayın türkiye'de bile şampiyon olamaz.

    para saçan arapların bile almadığı ziyech bitti bu başladı ne gerek var yahu. ucuza da gelecek değil. kendisine ayrılacak bütçeyle daha sağlam birini bulabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın