• 188
    beşiktaş kulübünün rashica transfer açıklaması fetullah gülen terör örgütünün 10. türkçe olimpiyatları organizasyonunun görüntülerini barındırıyor. bu görüntüler samimiyetsiz beyanlarına göre tamamen bilinçsiz şekilde video içeriğine eklenmiş. ancak görüntülerin terör eylemleri ile ilintili olduğu tartışmaya yer vermeyecek netlikte ortada. dolayısıyla sen ne niyette olursan ol terörist bir grubun propaganda faaliyetleri içeren bir eyleminin resmi hesaplarında tutamazsın çünkü bu propagandanın yayılması neticesini doğurur. gençler etkilenmeye çok açık zihinlere sahiptirler. bakın boşuna gençlik ve spor bakanlığı değil. beşiktaş gibi türkiye çapına yayılmış taraftar kitlesine sahip orta ölçekli camiaların kullandığı her türlü içerik kendisini takip eden gençleri çok kötü şekilde etkileyebilir. dolayısıyla galatasaray kulübünün fetö propagandasına ait bu içeriğin kaldırılması için erişimin engellenmesi adına resmi başvurusunu yapması lazım.

    bu içerikler sevilen ve kaliteli bir futbolcu olan rashica nedeniyle gençlerin bilinç altına terör tohumu atabileceği gibi stadın galatasaray stadı olması nedeniyle galatasaray ile terör arasında bi bilinç altlarına yanıltıcı bir bağ yerleştirebileceği ortadadır. türkiye'nin en büyük ve en kalabalık taraftar kitlesine sahip camiası galatasaray terör ile bu şekilde ilişkilendirilmeye çalışılırsa galatasaray aşığı gençlerin de zihinleri kötü etkilenebilecektir.

    ben başvuru halinde iletişimin engellenmesi kararı çıkmama ihtimalini kesinlikle öngörmüyorum. türkiye'deki hiç bir kişi ve kurum dedikleri gibi "hataen" bile kullanılmış olsa terör propaganda faaliyetlerini içeren görüntüleri halka yayacak şekilde internet sitesinde tutamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın