resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 468
    türkiye'de çalım atabilen, spektaküler hareketler yapabilen, yetenekli kanat oyuncusu görür görmez; eli belinde dolaştığı, takım savunmasına katkısı olmadığı yorumu da arkasına otomatik olarak ekleniyor.

    kesin bir bilgi bu. üzerinde düşünülmüyor artık bütün yorumlar bunun üzerine kurgulanıyor.

    iddia ediyorum; ziyech ne ajax döneminde, ne chelsea döneminde asla böyle bir futbolcu değildir. brezilya plajları ağzıyla top sektiren cambazlarla dolu. ama onların en yeteneklilerinin takım oyunu da oynayabilenleri, savunmayı da aksatmayanları premier league yapabiliyor. o tempoyu kaldıramayanlar da zaten sönüp gidiyor.

    eğer 10 numara bölgesinde ya da kanatta kullanacağınız oyuncunun, adam eksiltmesinden ya da oyun kurmasından çok bek kovalamasını, sertliğini, savunmasını önemsiyorsanız; kuzey avrupa liglerinde sudan ucuz, fizikli pek çok oyuncu bulabilirsiniz. ama ramspark'ta 19 iç saha maçının ve 15 deplasmanın çoğunda topa bomba muamelesi yapan adamlarla baş başa da kalırsınız.

    binlerce oyuncunun içinden, yeteneği ile çalışması ile sıyrılamayan bir futbolcunun, ne ajax'ta ne premier league'de hele hele 6 büyük takımda rotasyonda olma şansı yoktur. futbolun deli bir hız ve atletizmle oynandığı bir lig sonuçta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın