• 686
    iki aydır en ihtiyacımız olan bölgede olmayacak oyuncular peşinde koştuğumuz dönem.youssouf fofana listede ki oyunculardan birisiydi ve çok büyük ihtimalle nottingham forest'a 35 milyona falan gidecek. geri kalan oyuncuların talipleri ve fiyatlarını da hesaba katınca çok zor transferler olduğu anlaşılıyor. gravenberc ile de manu ile liverpool ilgileniyor mesela.

    bu kulübün scout departmanı yok muydu? ne iş yapıyor mesela bu scout departmanı? boey gibi, nelsson gibi oyuncular bulmak gerçekten çok mu zor? illa menajer önerilerine göre yahut olma ihtimali çok düşük futbolculara mı gitmemiz gerekiyor?

    geçen seneden belliydi torreira olmayınca orta saha diye bir şey kalmıyor takımda. biz ise şampiyonlar ligine kalmak için yapacağımız maçlara o olmadan çıkacağız. şimdi taraftar düşünüyor mesela kaan mı oynasın yoksa berkan mı oynasın diye.

    bu kadar zorlamanın manası nedir anlamıyorum gerçekten. galatasaray genç ve potansiyelli bir orta saha bulamayacak kadar aciz miydi iki aydır? scout departmanına söylersin ve alabileceğin oyunculardan birini transfer edersin. o çok istediğin isim yapmış şaşalı futbolcuları da sonradan kovalarsın.

    günün sonunda torreira'nın yokluğunu biraz olsun aratmayacak bir tane bile oyuncun yok kadroda. bakın ağustos sonunda gerçekten üst düzey oyuncular gelebilir ama onların takıma uyumu, adaptasyon süreci derken en az bir ay daha geçecek. umarım bu play-off sürecini en iyi şekilde geçiririz. elenirsek bütün yapılan işler boşa gidecek çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın