resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 4025
    futbolculuğunu bittiği saniyeden sonra galatasaray'a sadece zararı dokunmuş bir tip. yani trt'de kasıla kasıla program yaparken de galatasaray düşmanıydı, mecliste de... ben biletini fetö meselesi olmadan çok önce kesmiştim.

    hakan şükür çok iyi futbolcudur. onun dışında kötü ve karanlık zihne sahip, iğrenç bir karakteri vardır. gençler hatırlamaz. uefa kupasını kazandık, bir kaç gün sonra jip meselesi çıkardı. neden fatih terim ona jipini hediye etmemiş... mevzu da şuradan çıkıyor, fatih terim hakan şükür'e kupayı kazanın jipi sana hediye edicem demiş. sonra kupa kazanılınca tüm takım kazandı sadece ona hediye etsem diğerlerinin emeğini yok saymış olurum diye düşünmüş ve parasını a takım kadrosuna dağıtmak istemiş. bakın o seviye para kazanan insanlar için jip sadece sembolik bir hediyedir. maddi değeri yoktur. fakat hakan şükür hagi'den, okan'dan, taffarel'den daha fazla emeği olduğunu düşündüğü için illa da jip illa da jip diye tutturmuş. sonra baktık kupadan sadece bir kaç gün sonra basına saçma sapan konuşuyor... jipimi vermedi jipimi vermedi diye. o kadar da kibirlidir.

    1999 depreminde göçük altında kalan eski eşi için de saçma sapan bir laf etmişti. sormuşlardı buna, beni ilgilendirmez falan gibi bi açıklama yapmıştı. bir allah rahmet eylesini çok görmüştü. ne yaşarsa yaşar insan... yüreği bu kadar kararır mı ya? çok çirkin bir kinciliği vardır.

    galatasaray'a düşman olmasının sebebi de o 1 sezon daha oynayıp milyon eu'ları cukkalamak isterken galatasaray sözleşme yenilememişti. çünkü çok yaşlanmıştı ve sahada yürüyecek hali kalmamıştı. nasıl istediği yerine gelmez diye yine olaylı bir şekilde camiadan ayrılmıştı. hatta galatasaray başkanı çıkıp hakan şükür'ün heykelini dikeli minvalinde zeytin dalı uzatmıştı. onu da nefretle geri çevirmişti.

    neticesinde de hakettiği muameleyi gördü ve bir çorabım bile yok galatasaray müzesinde dedi. bunu derken hala milletvekiliydi. terörist değildi. buradan galatasaray'ın kendisine biçtiği değeri görebilirsiniz.

    hala bu galatasaray'a türlü hainlikler yapmış adamdan fayda bekleyen renktaşları görüyorum. sakın. hakan şükür terörist ilan edilmeden, akp'nin milletvekilliğini yaptığı dönemde dahi sadece galatasaray'a zarar vermeye çalıştı. arda'nın linç edildiği olayların fitilini ateşleyen de attığı iftiradır.

    şimdilerde teörirst. amerika'da bir eli yağda bir eli balda yaşıyor. devlet ilgilensin bu vatansız tiple. benim nazarımda daha milletvekiliyken yaptığı hainlikle camiasızdı. hain her zaman hain işte. fırsatını buldumu seni var eden kulübe yapıyor hainliğini, fırsatını buldumu seni var eden vatana...

    önemli bir kişiymiş gibi bu sözlükte gündem yapılmasını sadece gençlerin yaşananları bilmemesine bağlıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın