resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 431
    gerçekten ihtiyacımız olan bir oyuncuydu. biraz rashica transferi sonrası ortalığın durulmasını bekleyecektim ancak en küçüğün şımarık video hareketleriyle bu iş çok durulmayacak gibi.

    bizim ihtiyacımız olan oyuncu tipi, dar alanda oyunu açabilecek, yaratıcı özellikler gösterebilecek oyun kurucu kanatlardı. geçen sene bize karşı açık oynayan takımlarda evet hiç sorun yaşamadık (bkz: 12 kasım 2022 istanbul başakşehir galatasaray maçı)

    ancak tüm anadolu takımlarına karşı hücumda zayıftık, geçiş oyunu hariç set oyununu düzgün yapamadık. bunda kerem hariç diğer kanadın sadece açık alanda etkili olması çok etkiledi bizi.

    ziyech bu konuda bizim elimizi çok güçlendirecek, yerli kuralından dolayı kerem'i de sürekli sahada göreceğimizden, sağ kanat ve 10 numara pozisyonu için mükemmel adaydı.

    açık oyun için de elimizde rashica'dan çok daha iyi ofansı ve en az onun kadar iyi defansı olan bir adam aldık. (bkz: mateus cardoso lemos martins tete) rashica istatistiklerine göre çok daha fazla top kapan, olumlu pas atan bir adam tete. bu 3 oyuncuyu tartıya koyduğunuzda da maalesef rashica en sona düşüyor. buna bir de vereceğimiz +5 bonservis ücreti de eklenecek. beşiktaş bonservisi açıklamadı henüz, norwich gizli bonservis olarak açıkladı. sponsorlar devrede büyük ihtimal.

    sakatlık sorunu olmadığı sürece hakim mükemmel bir oyuncu ayrıca florya suyu etkisini hiç hesaba katmadan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın