resim
Anderson Souza Conceição
Takım:Al-Nassr
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.90
Uyruk:Brezilya
  • 888
    ara sıra bize transferi yazılan tüccar futbolcu. yaptığı transferleri değerlendirmek gerekirse hepimizin bildiği gibi bu arkadaş yeşil sahalara talisca mirası bırakmakla ilgilenmiyor. talisca, banka hesabındaki yeşil mirasla ilgilenen bir topçu.

    bakkal hesabıyla;

    - benfica ve öncesi dönemine bakmadım.
    - jimnastikçilerden 3milyon euro
    - çin 20-25 milyon euro
    - suudi arabistan senelik 10m euro ile kabaca toplam 50-55 milyon euro servet yaptı.(2023)
    - suudi kontratı 2026'da bitiyor. +30 daha dersek 80-85 milyon euro balyayı toplamış olacak.

    şimdi, siz sanki messi/ronaldo mu lan bu? demeden talisca mirasını açayım.

    bu arkadaş yeteneğinin farkında ama kariyer kurgusu brezilya milli takımı ve iyi avrupa takımları üzerine kurgulanmamış. milli takıma seçilmek ve kupa kazanmak, avrupa’da sükseli bir kariyer yapıp avrupa kupası kazanmak, uefa/fifa kura çekimlerine davet edilmiş emekli bir brezilyalı oyuncu olarak katılıp, başarılarının videolarını izlemek yerine para sayma makinesini tercih ediyor. kendini yoracak fiziki ve zihinsel işlerle de uğraşmak istemiyor.

    jimnastikçi döneminde premier league yapsa, 3 günde bir lig maçı, bitmeyen yerel kupalar, kamplar ve yüksek tempolu oyun oynaması lazım. tembel ya da çin ve suudi de bunları yapmıyordur falan demiyorum, yeteneğine göre gittiği ligde kendi standardında üst kalite oyuncu olarak oynamak işine geliyor.

    fiziksel ve zihinsel efor sarfetmek istese bu kaliteyle oynayacağı ligler belli fakat oralarda net 10-15milyon maaş kazanmak fiziken ve zihnen bu herifi yorar. zaten kariyer kurgusunda bu işin maddi açıdan kolayı var. mevcut çalışmasından daha çok çalışması lazım. rakiplerde de kaliteli ayaklar fazla olacak. çok çalışıp istediği kontratı alsa bile net maaş alması için off-shore hesap, vergi kaçırma vs. değişik işlere girmesi lazım. sonra dava açılmasın, mahkeme kararıyla yakalanma emri çıkmasın diye de kafasında kurarak top oynayacak.

    banker talisca baba bunlara hiç girmiyor. rölanti çalışma ile kalitesi belli liglere gidiyor. net kemiksiz, vergisiz yüksek kontratlara imza atıp, ne vergi kaçakçılığına bulaşıyor, ne yüksek vergi oranlarıyla boğuşuyor ne de oyun temposunun yüksek olduğu eforlu liglere uğruyor. başarı, proje ve hedef için futbolculuk yapmıyor. maddi sebepler gayet anlaşılabilir. tertemiz, ben sağlık için spor yapmıyorum adamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın