resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 3479
    çok merak ettim ve uçan kaçan şu gedson’un malum siteden bir istatistiklerine bakıyım dedim. bu kadar konuşuluyorsa bu adam uçmuş olmalı herhal diye düşünmüştüm ki gerçekler öyle değilmiş. rashica gibi abartıldığını düşündüğüm, boş beleş romantizm yapılan futbolcu diyor istatistikler.
    tam bir “ komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş “ sendromu. buyrun birlikte bakalım;

    benfica 63 maç 3 gol 7 asist
    bjk 40 maç 4 gol 8 asist
    gs 18 maç 1 gol 3 asist
    spurs 14 maç 0 gol 0 asist ( bu lig futbolun nba’sı, olabilir diyelim )

    şimdi bu adam mı hayalimizdeki box to box? o an ki kadroda olabilirdi ama bugünün koşullarında, avrupanın ilk 20 takımında olmak istiyorsak ne rashica ne gedson. ikisine de hiçbir hedefi olmayan takımlarında sağlıklı bir futbol hayatı dilerim.

    zorunlu edit: kendisi baya seviliyor anlaşıldı arkadaşlar, mesaj kutumu baya şenlendirdiniz, var olun :)
    ben seyirciyim arkadaşlar, ben detaylı istatistiklerden anlamam. sadece şınu söyliyim, madem o kadar iyi topçu neden kimse almıyor bjk’ den 10 milyon verip 24 yaşındaki gedson’u. modriç denmiş, torreira denmiş. modriç’e bu yaşında bir sürü büyük takım kontrat verir. niye ? çünkü bu adamlar skora çok etki etmeseler de oyuna karakter koyan, oyunu değiştiren lider ruhlu adamlar. gedson böyle bir oyuncu olsaydı şimdiye kadar çoktan daha büyük liglere yelken açmişti diye düşünüyorum. neyse siz fifa da alın gs’ye geç oldu ben gittim :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın