resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 508
    ilk maçlarında abdülkerim ve nelsson ile birlikte geriden oyun kurmaya yardımcı olduğu ve sacha boey hep ileri çıktığı için fazla etkili gözükmedi.

    torreira geldikten sonra oyun kurulumunda iki stopere yaklaştığı için iki bekimizi birden ileri atabilme fırsatını yakaladık. böylelikle de angelino kendini daha fazla öne atabilme şansı buldu ve daha etkili olmaya başladı.

    daha fazla etkili olması için soldan gerçekleştirdiğimiz hücumlarda hem kerem hem mertens kendisine bu kadar yakın oynamamalı. bu iki isimden birisi yerine ceza sahasına delici koşular yapan birisi tercih edilmeli ve diğer kalan isimle 2ye 1 yapılmalı. mevcutta kısa verkaçlarla 0'a kadar inip oradan topla ceza sahasına girip kısa pasla ince iş yapmaya çalışıyoruz bu da angelino en önemli silahı olan ortalarını kullanmamıza engel oluyor.

    tamam angelino'nun ortaları güzel, icardi de bitirici forvet ama her defasında 4 defansın arasından kafayı vuracak diye bir kaide yok. ceza sahası içine icardi'nin yanına ofansif orta sahamız ve sağ açığımız da koşularıyla dahil olmalı. 4'e 1 5'e 1 yerine 5'e 3 falanken bu ortaları denemeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın