• 94
    kendisiyle tanışıklığım yok baştan belirteyim. ancak bu beş yıldız sürecinde herkes bu arkadaşa kuruldu sanki. adam tek başına günah keçisi oldu. örneğin 5 yıldızlı formayı 80 puntolu yazı ve dev foroğrafla twitterdan paylaşan rakip platformdaki galatasaraylı yorumculara kendisi kadar tefe koyulmadı. önce ayrılmıyor diye linçlendi şimdi de geç mi kaldı diye tepki görüyor. aynı gün ayrılan çok sevdiğimiz orhan uluca ise "olması gereken" tepkileri alıyor. burada bence biraz adaletsizlik var. beş yıldız muhabbetinin çıktığı ilk zamanlar ayrılıp kahraman olmaya herhalde kendisi de hayır demezdi.

    yanlış bir düşünce olabilir belki ama bunun sebebi acaba kendisinin daha kolay ulaşılabilir olması mı? buradan yaşanan süreçleri anlatması mı? yoksa özelden herkese bir şeyler açıklamaya çalışması mı? bir mesaj kadar uzağımızda adam. bu mudur sebebi?

    6 şubat depremi sonrası hayatım ve düşüncelerim 180 derece değişti. agresif, herkese salça olan, niyet okuyan halim 90 saniyede komple bitti. herkese tavsiye ederim. kalp kırmaya gerek yok. aksiyonu almış. bundan sonra bize daha çok desteklemek düşer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın