resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 365
    son 2 sezonda 3 ayrı sakatlık nedeniyle sadece 5 maç kaçırmıştır. bu 3 sakatlıktan hiç biri de diz sakatlığı değildir. o nedende sağda solda sakatlık denince akla gelen futbolcu ifadelerini duyarsanız sallamayınız. tamamen oyuncunun kötü imajından ve arabistan transferi meselesinde piyasada dolanan diz sorunu hikayesinden ibaret bir ön yargı.

    chelsea aşısı tutmadı ve fazla forma şansı bulamadı ama sebebi sakatlık değil kaotik chelsea takımıydı.
    ha ben transferine çok sıcak mıyım? ben top cambazı futbolculardan oldum olası haz etmem. bu gün bana sorsalar solda podolski sağda müller derim. orta sahada ballack derim. dümdüz ama hep doğru kararları veren oyuncuları severim.

    fakat galatasaray'ın hücum hattı tete, zaha, ziyech, kerem gibi bireysel yetenekleri oldukça yüksek futbolculardan kurulu hale geldi. bu da bir tarz. eğer topu onlara geçirebilirsek şüphesiz ki çok gol atarız. buradaki mesele topu kaptırdığımız anlardaki şok presi geçen senekinden de iyi kurgulamak. bunun için oliveira yerine torreira benzeri bir profili kadromuza katmamız gerekiyor orta sahada.

    youssouf fofana ismi dolanıyor piyasada. bizim için doğru bir profildir. illa bu adam olmasına gerek yok. ancak ihtiyaç duyduğumuz özellikler belli. bu özellikleri yüksek seviyede barındıran bir isim ön hattımızı da anlamlı hale getirecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın