• 1
    maalesef galatasaray adına futbol dışı nedenlerle inanılmaz zor geçecek gibi görünen bir sezon.

    1-) süper lig'de bir takım şampiyon olup hava yakaladım mı onun mantar gibi normalde futbolla az ilgilenen bir taraftar kitlesi türer. galatasaray'da da bunlar daha transfer sezonunda ortaya çıktı. bunların çoğu uefa kupası galatasaraylısıdır ya da yeni nesil stata gidip daha maç bitmeden story'sini falan çekip maçı terk eden z kuşağı galatasaraylısı. yangıncı, yapıcı eleştiriler sunan taraftarları ayrı bir kenara koyuyorum ama bahsi geçen içimizdeki irlandalılar anlamadan, dinlemeden herkese düşman kesiliyorlar ve şımarıyorlar. çok zor kendileriyle uğraşmak, çok yoruyorlar. umarım oyuncusundan, yöneticisine profesyonel kadromuz sosyal medyaya kulaklarını kapıyordur.

    2-) fenerbahçe'nin müthiş algı ekibi... bunların gerçekten yatacak yeri yok. bizzat ali koç geçen ay itiraf etti, fıtratımızda olmayan işleri yapacağız diye. sadece fıtratlarında olmaması kısmı güldürdü tabii... bu sene oynayacağımız her maç öncesi, en ufak aleyhimize tartışmalı pozisyon sonrası direkt resmi hesaplarından ortalığı karıştıracaklar. inanılmaz ağlayacaklar... bakın arkadaşlar, bizim ülkedeki gibi bazı işlerin düzgün yürümediği ortamda kendi haline çekilip ben topumu adam gibi oynar gerisine karışmam diyemezsiniz. geçen sene (22-23) şampiyon olduk diye sesimiz çıkmadı ama türkiye kupası'nı resmen galatasaray'dan alıp fenerbahçe'ye verdiler. başakşehir maçı'nda tarihin en net doğranmalarından birini yaşadık.

    burada taraftara ve yönetime iş düşüyor. taraftar 1. maddeyi unutacak ve sabredecek. 22-23 sezonunda takım 10. haftada oturdu nerdeyse. teknik ekibe güvenecek. bir olacak, birlik olacak. iki tane oyuncu gitti, iki tane oyuncu geldi diye yangın yapmayacak. bakacağız sahadaki sonuçlara zamanı gelince konuşacağız. yönetime gelirsek en büyük iş burada: hiç öyle galatasaraylı elitliği kasmayacaksınız beyler! karşındaki 1 ağlıyorsa sen 2 ağlayacaksın. karşındaki ne pislikler yapıyorsa çata çat savaşacaksın. centilmenlik, dostluk falan bunlar çoktan bitirilmiş karşısına bakılırsa.

    sahada, tribünde, sosyal medyada, algı yönetiminde her yerde vura vura vura gideceğiz... kendimize gelelim, başka galatasaray yok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın