resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 358
    https://twitter.com/...730356783788316?s=20

    sanırım transferi gerçekleşen aşırı yetenekli futbolcu.

    valla keyfim yerine geldi, ziyech bu yahu. en iyi döneminde real madrid yapsa kimse bir şey demezdi. posası çıkmış değil, yaşlı değil, tek soru işareti sakatlık deniliyor. ondan da emin değiliz. zaten transfer edilmişse büyütülecek bir şeyi yoktur.

    tek yapmamız gereken azıcık sabır göstermek. bu çocuk sorumluluk aldığı vakit neler yapacağını ispat etmiş birisi. geçen sene aralık ayında fas milli takımını bile dünya kupasında yarı finale getirdi.

    chelsea taraftarı seviniyormuş da bilmem ne... ulan haaland'ı, mbappe'yi alsanız onlar bile geriye gider sizin takımınızda.

    ben çok umutluyum kendisinden. oyun kurar, raket gibi sol ayağı var, ara pas uzun pas ne ararsan âlâsını yapar, çalımın tanımını yeniden yapar...

    fiyatı da uygun deniliyor, daha ne olsun. çek şimdi torrira yanına iri kıyım birini arkana yaslan. zaha, ziyech, tete, icardi... hücum hattına bak maşallah. defansı kim yapacak diye endişe duyuluyorsa aha işte bu adamlar yapacak.

    savunma, pres derken deli gibi koşma akla geliyorsa biraz daha futbol izlense iyi olur. o zaman dolduralım siopis gibi 5 adamı gol yemeyelim, bu iş böyle kolay mı. top sende ise zaten pozisyon vermezsin. rakibe geçince de herkes topun arkasına geçti mi sorun yok; alan savunması denen bir şey icat etmişler çok müthiş bir şey...
App Store'dan indirin Google Play'den alın